Utazó gyerekszínház

 A Cimbora Produkció célja, hogy a gyerekeknek a legkisebbektől a nagyobbacskákig olyan mintákat és kulturális értékeket közvetítsünk, melyek az élet minden területén segítségükre lesznek majd egy teljesebb, minőségibb élet kialakításában. 

image87

Bérlet 2019/2020

Az idei év a klasszikusok jegyében telik, vagyis három olyan mesét mutatunk be, melyeket a gyerekek már jól ismernek. Mégis azt tapasztaljuk, hogy az ismerős történetekbe szívesen látogatnak el, nemcsak a kicsik, de még a szülők és a pedagógusok is. 


Igényes bábokkal, szép díszlettel, sok zenével és humorral fűszerezve érkeznek a mesehősök, akiket színészeink előadásról előadásra lelkesen és igényesen jelenítenek meg. Célunk, hogy színházszerető gyerekeket neveljünk, akikből később színházszerető felnőttek válnak.


Társulatunkról bővebben 

A kiskakas gyémánt félkrajcárja

Zenés Bábjáték

  

Egy igazi klasszikus népmese, melyet szeretettel ajánlunk főként az óvodás és kisiskolás korosztálynak.

A darab bunraku bábokkal és élőjátékkal, sok zenével, humorral szórakoztat, ahol a jó elnyeri méltó jutalmát, a kapzsi császárt pedig kinevettetjük a gyerekekkel.

Játsszák: Laki Móni, Tarr György/Varga Lajos

Rendezte: Sződy Szilárd

Írta, zenéjét szerezte: Genetheim Richárd, Vancsa Ferenc

Játékidő: 45 perc.  

további lehetőségek

Az előadás megrendelhető kézműves foglalkozással vagy önállóan.Ünnepi Műsoraink

 Várunk Téged, Mikulás!

Hamarosan jön a Mikulás, hogy elvigye az ajándékokat a gyerekeknek....a Mikulásgyárban a két kis csintalan krampusz azonban egyáltalán nem akar a feladatával foglalkozni, és ahelyett, hogy az ajándékokat csomagolnák, rosszalkodnak, szórakoznak, ráadásul ahogy telik az idő, a bendőjükbe is több édesség kerül, mint az ajándékzacskókba... mi lesz így a gyerekek ajándékaival? 


2 vagy 3 szereplős műsor Mikulással, ajándékosztással egybekötve. 

Műsoridő: 40 perc+ajándékosztás, gyerekek szerepeltetése.


 

Karácsonyi Koncert

Peti idén is, mint minden évben, segít a szüleinek a karácsonyfa feldíszítésében. Idén azonban az előkészületekkor furcsa álmosság kerülgeti, és amíg Apa a fenyőfát készíti elő, elszenderedik a fotelben. Álmában két kis csintalan angyal látogatja meg, akik csudálatos dolgokat mesélnek a karácsonyról... s mire Peti felébred, a karácsonyfa is díszbe öltözik. S hogy kik díszítették fel? Anya és Apa? Az angyalkák? Vagy esetleg a gyerekek? ;)


3 szereplős Karácsonyi Mesekoncert ismert dalokkal, versekkel az ünnep jegyében. Közös éneklés, betlehemezés, karácsonyfa díszítés.

Áraink